Pagina principala

Despre CCI Mures

Conducerea

 

 

Servicii

Cursuri

Evaluari

Membri

Arbitraj comercial

   
Inscriere ON-LINE
BRM Terminalul Mureş

Standarde

 
Mediere
   

Legaturi utile

 

 

Contact

   

Comunicat de presa - Startup Weekend Mures

 

 

 


A000
Teren intravilan in suprafata de 4.500 mp, situat in municipiul Tirgu Mures, pe strada Gheorghe Doja

De vanzare in Tirgu- Mures, teren intravilan de 4.500 mp, pe strada Gheorghe Doja, vis-a-vis cu Hotelul-Restaurant Blue Pearl.
Pe teren se mai afla o casa de 156 mp, garaj dublu si multe alte anexe. Curent, gaz, apa.
In atentia investitorilor, constructorilor.

A001
Spatiu industrial cu destinatia de depozit sau hala productie in Albesti-Sighisoara, strada Baratilor, Nr. 3

Spaţiul industrial este situat in localitatea Albesti, pe strada Baratilor, nr. 3, judetul Mures si se compune din teren intravilan in suprafata de 14.500 mp si constructii.
    Spatii industriale cu destinatie de spatii de depozitare sau spatii de productie, in suprafata totala de 7.545 mp.
    Dispune de toate utilitatile edilitare ale localitatii: gaze naturale, energie electrica, apa, canalizare.

    Pret informativ : 2.200.000 eur fara TVA.

A002
Prezentare vanzare Mondo Trade SRL Tg. Mures

Anunt 1:
  Firma MONDO TRADE, aflata in reorganizare prin Divizare, scoate la vanzare spatii  excedentare, din patrimoniul ei:
    TEREN ACATARI la 10 km de Tirgu Mures, pe drumul European E60, cu deschidere de 200 m la acesta, in dimensiune de 21 500 mp.
    Terenul este intravilan, cu posibilitati de constructii. Exista toate utilitatile in apropiere. 
    Vis-à-vis se afla Fabrica de cabluri Romcab. Pret orientativ 14 euro/mp cu TVA inclus.
Anunt 2:.
Firma MONDO TRADE, aflata in reorganizare prin Divizare, ofera spre inchiriere sau vanzare spatii excedentare, din patrimoniul ei: spatii de depozitare, ateliere si birouri aflate in Tirgu Mures, str 8 Martie in suprafata totala de 9214 mp + 1771 mp,  adica 10985 mp.
Exista trei cladiri :
1.    Ateliere, depozite, magazine si birouri intr-o cladire la strada, de 1500 mp, dotate cu toate utilitatatile.
2.    Un depozit de 800 mp.
3.    Un depozit  de 1600 mp,  cu birouri complet amenajate, de 177 mp.
4.    Platforma betonata intre aceste cladiri este de 1700 mp.
   Accesul la acest obiectiv se face din artera de intrare in oras, str Gh Doja si apoi se intra 1 km spre localitatea Valureni, pe str 8 Martie.  in zona sunt mai multe firme,  peste 20, dar sunt si case individuale de locuit, precum si un bloc de locuinte.
   Exista acces pentru TIR-uri, care pot efectua in locatie manevre de intoarcere. Posibilitatile sunt multiple pentru vanzari combinate a cladirilor.
   Pretul mediu pe  mp construit (constructii foarte solide, din betoane si caramizi, cu inaltime intre 3-4 m) este de 200 euro/mp. Platforma betonata, cu toate canalizarile si instalatiile de utilitati este de 60 euro/mp.  Terenul ca atare este 30 euro/mp.
  CHIRIA pentru aceste spatii este intre 2-3 euro/mp, in functie de conditiile de inchiriere si marimea spatiului.
Anunt 3:
   Firma MONDO TRADE, aflata in reorganizare prin Divizare, ofera spre inchiriere spatii excedentare, din patrimoniul ei:  imobil din str Gh Doja Nr 225 -cladire cu trei nivele plus subsol destinat pentru birouri,  cu toate dotarile care satisfac standardele actuale.
    Pe un nivel suprafata este de 223 mp, cu grupuri sanitare si birouri. in incinta  spatiului exterior se pot asigura 30 de mp de parcare. Chiria lunara este aprox 5 euro/mp + TVA, negociabil, in functie de conditii.

A003
Teren intravilan in suprafata de 1.360 mp, edificat cu constructii in suprafata de 647 mp, situat in municipiul Targu Mures, Judetul Mures


Imobilul este situat in zona centrala a municipiului Targu Mures, Judetul Mures, si se compune din: terenul in suprafata de 1.360 mp; constructie cu destinatie de productie/prestari servicii medicale, 2 corpuri, cu suprafata construita de 647 mp si cu suprafata desfasurata de 858 mp. Dispune de toate utilitatile necesare: centrale proprii de incalzire, energie electrica, apa, canalizare.

Pret informativ: 450.000 euro.

• Exista si posibilitatea ca, pana la vanzare, suprafata construita de 647 mp sa fie inchiriata. Pret informativ inchiriere: 6 euro/mp.

A004
Teren intravilan in suprafata de 2.782 mp, edificat cu constructii, situat in municipiul Targu Mures, Judetul Mures


Imobilul este amplasat in municipiul Targu Mures (zona garii), judetul Mures. Se compune din: teren intravilan in suprafata de 2.782 mp; constructii cu destinatie de birouri cu suprafata desfasurata de 1.045 mp; constructii cu destinatie de depozite cu suprafata desfasurata de 1.155 mp. Dispune de toate utilitatile edilitare: gaze naturale, energie electrica, apa, canalizare.

Pret informativ: 990.000 euro.

A005
TEREN INTRAVILAN IN SUPRAFATA DE 95.000 MP

Terenul este situat in Comuna Singeorgiu de Mures, Judetul Mures. Conform certificatului de urbanism din 2006 terenul este pretabil pentru constructii cu destinatie de locuinte sau cu destinatie industriala.

Pret informativ: 2.600.000 euro.

A005
Teren in suprafata de 59.200 mp, situat in zona Ungheni, Judetul Mures


Terenul are o deschidere la strada de 106 ml. Conform certificatului de urbanism este pretabil pentru constructii cu destinatii multiple, precum: spatii de productie, de depozitare, complex comercial etc. Dispune de urmatoarele utilitati: gaz metan, energie electrica, apa.
Pret informativ: 13 euro/mp.

A006
Atelier de tamplarie (630 mp) + anexe situat in Sovata, Judetul Mures

Atelier de tamplarie (630 mp) + anexe situat in Sovata, Judetul Mures. Dispune de urmatoarele utilitati: gaz metan, energie electrica, apa.
Pret informativ: 150.000 euro.

A008
Fabrica de profile din aluminiu cu teren aferent situata in Miercurea Nirajului, Judetul Mures

Fabrica de profile din aluminiu compusa din cladire birou, atelier, magazii, etc. in suprafata construita de 2.413 mp si teren aferent in suprafata de 25.270 mp situat in Miercurea Nirajului, jud. Mures. Constructia este in regim P. Dispune de toate utilitatile: gaz metan, energie electrica, apa, canalizare, post telefonic.
Pret informativ: 380.000 euro.

A009
Fabrica de mobila, utilaje de prelucrare a lemnului, birouri cu teren aferent si 1 apartament situate in Ludus, Judetul Mures


Fabrica de mobila, utilaje de prelucrare a lemnului, birouri cu teren aferent in suprafata de 6.500 mp si un apartament situate in Ludus, Judetul Mures. Dispune de toate utilitatile: gaz metan, energie electrica, apa, canalizare, post telefonic.

Pret informativ: 2.000.000 euro.

• Asociatul actual este interesata sa intre in asociere cu un investitor caruia sa-i cesioneze un pachet de parti sociale si care sa preia administrarea societatii.

A010
Teren langa Aeroportul Tg. Mures, jud.Mures, Suprafata compacta intre 5.000-200.000 mp


Terenul este intavilan, are deschidere de 500 m la drumul european E60, este situat in imediata vecinatate a Aeroportului Tg. Mures si a Parcului Industrial, la 2 km de intrarea/iesirea de pe viitoarea autostrada Transilvania si la 12 km de municipiul Tg. Mures. Este pretabil pentru orice fel de constructii (industriale, depozite, spatii comerciale etc.) cu regim de inaltime 8-36 m.

Pret informativ: 52 euro/mp.

A011
Cladiri – corp administrativ (birouri si ateliere productie) cu teren aferent situate in Sighisoara, Judetul Murese


CLĂDIRE - CORP ADMINISTRATIV (P+E) in suprafata de 2300 mp cu teren aferent, din care: parter (1050 mp -compartimentare birouri şi 100 mp - atelier producţie) şi etaj 1 (900 mp – atelier producţie şi 250 mp - compartimentare birouri).
CLĂDIRE - ATELIER BRODERIE in suprafata de 330 mp cu teren aferent, compusă din 8 încăperi cu dimensiuni diferite si cu intrari separate din curtea interioara a intreprinderii.
Cladirile dispun de toate utilitatile: gaz metan, energie electrica, apa, canalizare, post telefonic.

Pret informativ de vanzare : 250 euro/mp.

Exista si posibilitatea ca activele prezentate sa fie inchiriate.

Pret informativ inchiriere: 4 euro/mp.