Pagina principala

Despre CCI Mures

Conducerea

 

 

Servicii

Cursuri

Evaluari

Membri

Arbitraj comercial

   
Inscriere ON-LINE
BRM Terminalul Mureş

Standarde

 
Mediere
   

Legaturi utile

 

 

Contact

   

Comunicat de presa - Startup Weekend Mures

 

Despre CCI Mures


Camera de Comert si Industrie a Judetului Mures (CCI Mures) este o organizatie a comerciantilor, autonoma, neguvernamentala, de utilitate publica, apolitica, fara scop patrimonial, non profit, cu personalitate juridica, creata pentru a reprezenta, apara si sustine interesele membrilor sai si ale comunitatii de afaceri (conform Legii camerelor de comerţ din România nr. 335/2007, modificata si completata prin Legea nr. 39/2011).


CCI Mureş s-a reînfiinţat în judeţul Mureş după o perioadă de peste 40 de ani de absenţă, în baza Hotărârii Guvernului României nr. 799 din 1990, care conferă calitatea de persoană juridică instituţiei începând cu data de 14 noiembrie 1990. In prezent, CCI Mureş este organizată si funcţioneaza în conformitate cu prevederile Legii camerelor de comerţ din România nr. 335/2007, cu modificările şi completările ulterioare.


În conformitate cu legislaţia menţionată, activităţile CCI Mureş se îndreaptă cu prioritate în următoarele direcţii: oferă servicii diverse societăţilor comerciale din judeţ cu accent deosebit pe promovarea intereselor membrilor săi, oferă consultanţă de specialitate, facilitează întâlnirile şi relaţiile de afaceri, organizează şi participă la târguri şi expoziţii, misiuni economice, organizează cursuri de perfecţionare profesională, oferă servicii de arbitraj comercial.


CCI Mureş dispune de sistem informaţional, echipamente moderne, conexiune nelimitată la Internet, săli de cursuri şi conferinţe cu dotări moderne, baze de date, relaţii de colaborare cu alte instituţii şi organisme de promovare a afacerilor, un fond documentar bogat şi acces la reţele informaţionale interne, regionale şi globale.


Dezvoltarea si diversificarea ofertei de servicii a CCI Mureş in favoarea membrilor şi a comunităţii de afaceri în ansamblu reprezintă una dintre preocupările de bază. În acest scop, strategia de dezvoltare a serviciilor are ca suport analiza permanentă a nevoilor clienţilor şi adaptarea la cerinţele comunităţii de afaceri.

Daca informatiile sau serviciile de care aveti nevoie nu se regasesc in oferta noastra va invitam sa ne contactati. Suntem deschisi la orice sugestie sau propunere referitoare la oferta noastra, pe care dorim sa o imbunatatim in permanenta si sa o adaptam nevoilor si cerintelor Dvs.

Vă mulţumim.