Pagina principala

Despre CCI Mures

Conducerea

 

 

Servicii

Cursuri

Evaluari

Membri

Arbitraj comercial

   
Inscriere ON-LINE
BRM Terminalul Mureș

Standarde

 
Mediere
   

Legaturi utile

 

 

Contact

   

Comunicat de presa - Startup Weekend Mures

 

Despre CCI Mures


Camera de Comert si Industrie a Judetului Mures (CCI Mures) este o organizatie a comerciantilor, autonoma, neguvernamentala, de utilitate publica, apolitica, fara scop patrimonial, non profit, cu personalitate juridica, creata pentru a reprezenta, apara si sustine interesele membrilor sai si ale comunitatii de afaceri (conform Legii camerelor de comerț din România nr. 335/2007, modificata si completata prin Legea nr. 39/2011).


CCI Mureș s-a reînființat în județul Mureș după o perioadă de peste 40 de ani de absență, în baza Hotărârii Guvernului României nr. 799 din 1990, care conferă calitatea de persoană juridică instituției începând cu data de 14 noiembrie 1990. In prezent, CCI Mureș este organizată si funcționeaza în conformitate cu prevederile Legii camerelor de comerț din România nr. 335/2007, cu modificările și completările ulterioare.


În conformitate cu legislația menționată, activitățile CCI Mureș se îndreaptă cu prioritate în următoarele direcții: oferă servicii diverse societăților comerciale din județ cu accent deosebit pe promovarea intereselor membrilor săi, oferă consultanță de specialitate, facilitează întâlnirile și relațiile de afaceri, organizează și participă la târguri și expoziții, misiuni economice, organizează cursuri de perfecționare profesională, oferă servicii de arbitraj comercial.


CCI Mureș dispune de sistem informațional, echipamente moderne, conexiune nelimitată la Internet, săli de cursuri și conferințe cu dotări moderne, baze de date, relații de colaborare cu alte instituții și organisme de promovare a afacerilor, un fond documentar bogat și acces la rețele informaționale interne, regionale și globale.


Dezvoltarea si diversificarea ofertei de servicii a CCI Mureș in favoarea membrilor și a comunității de afaceri în ansamblu reprezintă una dintre preocupările de bază. În acest scop, strategia de dezvoltare a serviciilor are ca suport analiza permanentă a nevoilor clienților și adaptarea la cerințele comunității de afaceri.

Daca informatiile sau serviciile de care aveti nevoie nu se regasesc in oferta noastra va invitam sa ne contactati. Suntem deschisi la orice sugestie sau propunere referitoare la oferta noastra, pe care dorim sa o imbunatatim in permanenta si sa o adaptam nevoilor si cerintelor Dvs.

Vă mulțumim.