Pagina principala

Despre CCI Mures

Conducerea

 

 

Servicii

Cursuri

Evaluari

Membri

Arbitraj comercial

   
Inscriere ON-LINE
BRM Terminalul Mures

Standarde

 
Mediere
   

Legaturi utile

 

 

Contact

   

Comunicat de presa - Startup Weekend Mures

 

 

Camera de Comert si Industrie a Judetului Mures oferă servicii de evaluare a proprietătilor imobiliare, bunurilor mobile si intreprinderilor.

Serviciile de evaluare sunt oferite în vederea îndeplinirii următoarelor scopuri: raportarea financiară (înregistrarea în evidentele contabile), informarea în vederea vânzării/cumpărării, asigurarea bunurilor, procedura insolventei (lichidare).

Cu peste 15 ani de experientă în domeniul evaluării, vă asigurăm de calitatea serviciilor noastre, iar portofoliul impresionant de clienti (institutii financiar-bancare /nebancare, societăti comerciale, institutii de stat, persoane fizice etc.), ne recomandă ca un reper de excelentă si profesionalism printre companiile de evaluări autohtone.

Camera de Comert si Industrie a Judetului Mures, în calitate de membru ANEVAR, garantează maximum de corectitudine si promptitudine, dar si tarife excelente.

Pentru a cere o ofertă de pret, vă rugăm să ne contactati la: office@cciams.ro, tel: 0265/269218 int 25, fax: 0265/269219. Persoana de contact: Stef Chiralina (0740251989).

<Descarcare Cerere oferta evaluare.doc>

Membrii activi ai CCI Mures beneficiază de reduceri la evaluări, în functie de tipul adeziunii.

IMPORTANT!

În perioada 01.01.2018-31.03.2018 se depun rapoartele de evaluare la Primării, pentru calcularea impozitelor pentru anul 2018. Persoanele juridice care detin proprietăti imobiliare înscrise pe societate comercială, rezidentiale si nerezidentiale, au obligativitatea de a depune un astfel de raport de evaluare, ciclic, la o perioada de 3 ani, iar persoanele fizice, care detin clădiri nerezidentiale, la o perioadă de 5 ani.

Neîntocmirea raportului, sau nedepunerea lui la Primărie poate modifica valoarea impozitului:
- la persoane fizice: de la 0,65 % la 2%
- la persoane juridice: de la 1,2 % la 5%