Pagina principala

Despre CCI Mures

Conducerea

 

 

Servicii

Cursuri

Evaluari

Membri

Arbitraj comercial

   
Inscriere ON-LINE
BRM Terminalul Mureș

Standarde

 
Mediere
   

Legaturi utile

 

 

Contact

   

Comunicat de presa - Startup Weekend Mures

 

TOPUL FIRMELOR 2016

 

Prezentare

Metodologie

Clasamente judetene

Topul excelentei

Topul Exportatorilor

Femei manager de succes
Anunt important!

Stimati colaboratori,

Asa cum v-am obisnuit in fiecare an, Camera de Comert si Industrie a Judetului Mures premiaza, in cadrul Galei Topul Firmelor, rezultatele deosebite ale organizatiilor economice din judetul Mures.

Pentru ca la noi temperaturile inalte ale verii sunt dublate de febra pregatirilor pentru acest eveniment deosebit, va invitam sa profitati din timp, de oportunitatea de a va face cunoscuti si prin intermediul paginilor publicitate din catalogul "Topul Firmelor".

Catalogul "Topul Firmelor" este editat in peste 1000 de exemplare, o mare parte dintre acestea ajungand la institutii de prestigiu din tara si strainatate: Camere de Comert, Ambasade, Primarii, Prefecturi s.a. De asemenea, catalogul va fi disponibil pentru achizitionare pe tot parcursul anului, la sediul nostru, dar face parte si din protocolul oferit delegatiilor externe. Varianta informativa a Topului Firmelor va fi disponibila si pe site-ul CCI Mures.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care speram sa profitati de oportunitatea de a va face cunoscute produsele si serviciile, printr-o modalitate vizuala atractiva- o pagina publicitara in catalog.

In cazul in care nu aveti un material propriu pregatit, personalul profesionist al Camerei de Comert va sta la dispozitie cu serviciul de design si , impreuna, vom gasi solutii optime pentru a va pune in valoare.Pentru detalii, oferte personalizate, sau alte informatii, va stam la dispozitie: office@cciams.ro, ancagiurgiu@cciams.ro, cursuri@cciams.ro Tel: 0265/269218 , Anca Giurgiu: 0740250900.Va asteptam cu drag!

Vasile POP
Presedinte CCI Mures

Descarcare documente:
ACORD PARTENERIAT.doc
contract pagini A4 2016.doc